Malaysian Business Locations Directory

Print

Cara mengiklankan kereta sewa anda

Untuk memasukkan iklan kereta sewa anda, anda terlebih dahulu perlu mendaftar sebagai Advertiser atau Pemilik Kenderaan di sini.

Ini kerana hanya Pemilik Kenderaan berdaftar sahaja yang boleh mengakses control panel untuk memasukkan iklan bagi memudahkan anda memantau dan mengemaskini iklan-iklan yang anda masukkan selepas ini.

Pendaftaran adalah percuma dan anda tidak akan dikenakan apa-apa bayaran kerana segala perkhidmatan di portal kereta sewa malaysia infocubes ini adalah 100% percuma.

Setelah itu:

  1. Login ke ruangan ahli dengan menggunakan username dan password anda. Anda akan lihat menu di sebelah kiri akan menyenaraikan 2 menu baru khas untuk pemilik kenderaan.
  2. Klick pada 'Submit New Advert'.
  3. Lengkapkan butir-butir pada borang pengiklanan tersebut serta masukkan gambar kereta atau kenderaan yang ingin anda iklankan selengkapnya. Pastikan anda pilih kenyataan yang betul samada kenderaan anda untuk disewa atau untuk dijual.
  4. Klick save dan secara automatik iklan anda akan tersenarai di web directory Portal Kereta Sewa Malaysia infocubes.net


Sekiranya anda perlu mengemaskini (update) iklan anda, klick pada menu 'My Advert List'. Mudah bukan?

Login Form

Visitors Counter

747725
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
26
114
847
2325
747725

Kelebihan Kami

Jika anda merupakan orang yang menjalankan perniagaan 'Kereta Sewa' atau ingin mencari pembeli untuk kereta terpakai, maka di sinilah tempat yang paling sesuai untuk mengiklankannya. Kenapa? Baca selanjutnya...

Masukkan iklan anda

Ingin mengetahui bagaimana cara-cara untuk memasukkan iklan jualan kereta atau kereta sewa anda disini dengan percuma? Kini anda tidak perlu lagi mengeluarkan belanja besar untuk kos pengiklanan yang lebih efektif! Klick di sini.

Malaysian Business Locations Directory

ONEXOX Peneraju Prabayar Kadar Jimat