Malaysian Business Locations Directory

Print

Kelebihan Portal Kereta Sewa Malaysia di infocubes

Jika anda merupakan pemilik kenderaan atau broker yang sedang mencari penyewa untuk kereta atau kenderaan anda, maka di sinilah tempat yang paling sesuai untuk meletakkan iklan kereta sewa anda.

Kenapa ini merupakan portal iklan kereta sewa beli yang paling sesuai untuk anda:

  1. Portal Kereta Sewa Malaysia ini di khususkan untuk iklan kenderaan sewa untuk mencari penyewa atau pembeli sahaja dan tidak bercampur aduk dengan produk-produk lain. Jadi target market kami lebih khusus.
  2. Laman web iklan kereta sewa yang kami sediakan sangat mesra pengguna baik untuk orang yang mencari kereta sewa ataupun orang yang ingin menyewakan kereta atau kenderaan mereka. Ianya sangat mudah untuk difahami dan dilayari tanpa memerlukan pengetahuan yang tinggi dalam bidang IT dan web designing.
  3. Hebahan tentang iklan kereta sewa anda merangkumi lebih dari 15juta pengguna internet di Malaysia dengan kadar pertumbuhan lebih dari 5% setahun. Seperti yang anda maklum ini trend mencari maklumat melalui internet jauh lebih popular berbanding kaedah konvensional seperti merujuk buku yellow pages, surat khabar dan lain-lain.
  4. Laman web ini menggunakan hampir 100% bahasa Malaysia yang merupakan target pengunjung utama dan juga bahasa rasmi Malaysia yang boleh difahami oleh semua kaum. Ini kerana kami mendapati dari segi Search Engine Optimization (SEO) lebih ramai orang yang ingin mencari kenderaan sewa di malaysia akan menggunakan keywords seperti 'kereta sewa', 'iklan kereta sewa' dan sebagainya berbanding 'car to rent' atau keywords lain dalam bahasa inggeris.
  5. Portal Kereta Sewa Malaysia di infocubes.net ini adalah merupakan web mesra search engine yang telah di optimumkan supaya setiap pengiklanan di portal ini akan berada pada halaman pertama di setiap search engine. Ini adalah key utama dalam menarik pengunjung untuk membaca iklan kenderaan atau kereta sewa anda.
  6. Di Portal Kereta Sewa Malaysia Infocubes, semua perkhidmatan di directory iklan kereta sewa yang ditawarkan adalah 100% PERCUMA. Jadi anda tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk kos pengiklanan.

Bagaimana cara untuk memasukkan iklan kereta sewa di website ini? Klick di sini.

Login Form

Visitors Counter

739814
Today
Yesterday
This Week
This Month
All days
52
255
1132
941
739814

Kelebihan Kami

Jika anda merupakan orang yang menjalankan perniagaan 'Kereta Sewa' atau ingin mencari pembeli untuk kereta terpakai, maka di sinilah tempat yang paling sesuai untuk mengiklankannya. Kenapa? Baca selanjutnya...

Masukkan iklan anda

Ingin mengetahui bagaimana cara-cara untuk memasukkan iklan jualan kereta atau kereta sewa anda disini dengan percuma? Kini anda tidak perlu lagi mengeluarkan belanja besar untuk kos pengiklanan yang lebih efektif! Klick di sini.

Malaysian Business Locations Directory

ONEXOX Peneraju Prabayar Kadar Jimat